Menu

Košarica

Strawberry set-3

48,90

Ne veste, kaj bi podarili mamici in novorojenčku?

Darilni set za novorojenčka in mamico vsebuje obešanko za na voziček, priponko za dudo in ogrlico za mamico. Vsi trije izdelki so ujemajočih se barv in kombinacij. So estetski in uporabni hkrati, zato jih bo vesela vsaka mamica.

Izdelki so lično zapakirani v kartonasti škatli s pentljo, zaradi česar nimate nobenih dodatnih skrbi z zavijanjem.

Izdelki so narejeni po naročilu in bodo odposlani v roku 3-5 delovnih dni.

 

Kategorija:

Opis

Darilni set za novorojenčka in mamico vsebuje obešanko za na voziček, priponko za dudo in ogrlico za mamico. Vsi trije izdelki so ujemajočih se barv in kombinacij. Nežne barve z dodatkom pastelno roza so primerne za punčko. Izdelki so ročno narejeni iz lesenih, neobdelanih perl, prebarvanih z barvami in zaščitenih s prozornim lakom. Barve in laki so certificirani in so posebej namenjeni izdelkom za otroke. Obešanka za na voziček je laboratorijsko testirana in ustreza evropskim varnostnim standardom. Obešanko se pripne na blago vozička in ne na debelejše dele oz. ogrodje.

Priponka za dudo je bila samoiniciativno testirana v laboratoriju in ustreza varnostnim standardom SIST EN 12586:2008+A1:2011.
Priponka se pripne na del oblačila (npr. žep, patent majici ali rokavu) in se uporablja zgolj zato, da duda oz. grizalo ne pada na tla.

Primerna starost: 0+

Ogrlica je namenjena izključno mami oziroma odrasli osebi in ni igrača.

Izdelki so lično zapakirani v kartonasti škatli s pentljo, zaradi česar nimate nobenih dodatnih skrbi z zavijanjem.

Izdelki so narejeni po naročilu in bodo odposlani v roku 3-5 delovnih dni.

Materiali

Priponka za dudo, obešanka za na voziček in ogrlica za mamo so narejene iz gladko zbrušenih lesenih perl, ki niso kemično obdelane in so zato popolnoma naravne. Barve in laki, s katerimi so prebarvane, so neškodljivi človeku in naravi, predvsem pa so primerni za barvanjem izdelkov, namenjenih otrokom. Barve so preverjene kvalitete in ustrezajo evropskim varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-9.

Lesene perle, saten trak / satenasta vrvica, leseno-kovinska priponka.

Vzdrževanje

Izdelke samo prebrišite z vlažno krpo. Ne namakajte jih v vodi.

Za varnost vašega otroka – OPOZORILO!

OBEŠANKA ZA NA VOZIČEK

Za varnost otroka morata biti oba konca obešanke pritrjena na voziček.
Mobile za voziček ni narejen kot igrača za žvečenje (»teething toy«).

Otroka, ki uporablja mobile, imejte vedno pod nadzorom. Pred vsako uporabo mobile vedno preverite (vse njegove dele – vrvico, priponke, kroglice) in ga v primeru kakršnih koli poškodb zavrzite.

Da bi preprečili morebitne poškodbe, ki nastanejo, če se otrok zaplete, odstranite igračo, ko se otrok začenja dvigati na roke in kolena v plazeči položaj.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti v primeru kakršnih koli nezgod, če se izdelka ne uporablja v skladu z navodili.

PRIPONKA ZA DUDO

Priponka za dudo ni igrača in ni narejena kot igrača za žvečenje (»teething toy«). Otroka, ki uporablja priponko, imejte vedno pod nadzorom. Pred vsako uporabo vedno preverite priponko (vse njene dele – priponko, kroglice, vrvico) in jo v primeru kakršnih koli poškodb zavrzite. Nikoli ne podaljšujte držala dude. Dude nikoli ne privezujte na vrvice, trakove, vezalke ali podobne dele oblačil. Otrok se lahko zadavi. Otroku med spanjem odstranite priponko.

Otroku nikoli ne dajajte same priponke brez dude. Priponka naj bo vedno pripeta na del oblačila. Če priponka ni pripeta na del oblačila, je ne dajajte otroku (lahko se zgodi, da se kovinski del priponke odpre, otrok pa se lahko uščipne.)

Priponko zavrzite po 6 mesecih uporabe ali prej, če opazite, da se je priponka poškodovala.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti v primeru kakršnih koli nezgod, če se izdelka ne uporablja v skladu z navodili.

OGRLICA ZA MAMO

Ogrlica je namenjena le mami oziroma odrasli osebi in NI igrača. otroku ne dajajte ogrlice okoli vratu ali kot igračo. Ogrlica ni mišljena kot grizalo (“teething toy”).

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri