Menu

Košarica

Ella

17,90

Set trakcev za ljubiteljice naravnih zemeljskih odtenkov. Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Opis


Set trakcev za ljubiteljice zemeljskih barvnih odtenkov in rožnatih vzorcev. Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Pika Olivija trak za lase je obvezen dodatek za dojenčice in deklice, ki imajo rade ljubke dodatke, ki nikakor ne ostanejo neopaženi.

Barve: rdeča, bela, rožnata (temno modra, rumena, rdeča, zelena).

Trakce prejmete lično zapakirane.
Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.Materiali

Pentlje za lase so narejene iz kvalitetnega bombaža. Prišite so na najlonsko elastiko, ki je zelo raztegljiva, nima motečih šivov ali robov in je primerna za vse velikosti.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO!

Trak za lase je modni dodatek in ni namenjen igri. Otroku pred spanjem trak snemite in ga odstranite z njegovega dosega.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri