Menu

Košarica

Set 2 trakcev po vaši izbiri

15,90

Pika Olivija trak za lase je ljubek modni dodatek za dojenčice, deklice in dekleta. Zaradi izredno mehke in raztegljive elastike je primeren že za novorojenčice, saj ne tišči in nima nepotrebnih robov.

Sestavite svojo kombinacijo: zapišite ime seta, iz katerega želite trakec, in zaporedno številko trakca, ki ga želite.

| Opozorilo: izbirate lahko med vsemi seti trakcev, razen muslin trakcev v setu Little beauty. Trakci iz tega seta so na voljo samo v obstoječem kompletu po tri. |

Primer: če želite v svojem setu drugi trakec iz seta Evie in tretji trakec iz seta Bella, zapišite v okvir ” ime seta” EVIE, v okvir “zaporedna št. trakca” pa številko 2, v naslednji okvir “ime seta” BELLA, v okvir “zaporedna št. seta” pa 3.

Opis

Unikatni in ročno narejeni trakci za lase so simpatičen modni dodatek za dojenčice, deklice in celo mamice. Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Pentlje so večinoma bombažne ali iz velurja oz. umetnega usnja. Elastika je iz najlona. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Pika Olivija trak za lase je ljubek modni dodatek za dojenčice, deklice in dekleta. Zaradi izredno mehke in raztegljive elastike je primeren že za novorojenčice, saj ne tišči in nima nepotrebnih robov.

Trakce prejmete lično zapakirane.
Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.

Materiali

Trakci za lase so narejeni iz kvalitetnega bombaža, bombažne čipke ali velur traka. So sešiti in prišiti na najlonsko elastiko, ki je zelo raztegljiva, nima motečih šivov ali robov in je primerna za vse velikosti.

Varnostno opozorilo

Trak za lase je modni dodatek in ni namenjen igri. Otroku pred spanjem trak snemite in ga odstranite z njegovega dosega.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri