Menu

Košarica

Taffy classic

7,50

Preprost in nadvse uporaben dodatek za lase za enostavno kombiniranje k najljubšim kosom oblačil vaših deklic.

Elastiko lahko uporabite kot trak za lase, večkrat ovita pa lahko služi tudi kot mehka elastika za čop ali figo.

Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Opis

Preprost in nadvse uporaben dodatek za lase za enostavno kombiniranje k najljubšim kosom oblačil vaših deklic. Elastiko lahko uporabite kot trak za lase, večkrat ovita pa lahko služi tudi kot mehka elastika za čop ali figo. Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali. Pika Olivija trak za lase je obvezen dodatek za dojenčice in deklice, ki imajo rade ljubke dodatke, ki nikakor ne ostanejo neopaženi. Barva: svetlo roza, bela Velikost pentlje: 9 cm Trakce prejmete lično zapakirane.
Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri