Menu

Košarica

Cloudy polka dot

23,90

Obešanka za na voziček je preprost in zanimiv dodatek, ki bo pritegnil dojenčkovo pozornost zaradi svoje barve in perl različnih oblik, hkrati pa bo spodbujal njegov vizualni čut. Izdelana je iz lesenih perl različnih oblik in velikosti, ki so nanizane na dvojni satenast trak. Izdelek je bil samoiniciativno testiran in ustreza evropskim varnostnim standardom.

Primerna starost: 0+

Opis

Obešanka za voziček je unikaten, preprost in zanimiv dodatek, ki bo pritegnil dojenčkovo pozornost zaradi svoje barve in perl različnih oblik, hkrati pa bo spodbujal njegov vizualni čut.
Sprva bo dojenček obešanko zgolj opazoval, kasneje pa tudi tipal, razlikoval med različnimi oblikami in barvami. Dojenčku na sprehodih ali med vožnjo v avtu ne bo dolgčas.
Obešanka je lahko tudi lep modni dodatek na vozičku.

Zakaj obešanka za voziček?

– spodbuja razvoj dojenčkovega vida
– dojenčku pomaga izboljšati osredotočenost in
koncentracijo
– enostavne oblike in nežne barve predstavljajo ravno pravšnjo
količino dražljajev za dojenčka (pomenijo prijetno vizualno
izkušnjo)
– spodbuja razvoj čuta za estetiko
– lesene perle so gladko brušene, zato jih dojenčki radi
prijemajo in se jih dotikajo
– barve in laki so certificirani in varni
– starejši dojenčki s tipanjem perl različnih oblik spoznavajo
različne oblike in strukture
– zabava med vožnjo z vozičkom

Material

Obešanka za na voziček je narejena iz lesenih perl različnih oblik in velikosti, ki so nanizane na dvojni satenast trak, zaključen z leseno-kovinskima priponkama. Barve in laki so certificirani in ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-1 in 71-10. Ves material, vključno s priponkama je izdelan v Evropi. Izdelek je bil samoiniciativno testiran v laboratoriju in ustreza zahtevanim varnostnim standardom.

Uporaba

Obešanko se pripne na blago vozička in ne na debelejše dele oz. ogrodje.

Sestava

Obešanka za voziček je narejena iz kvalitetnih lesenih perl evropskega porekla, ki so kemično neobdelane iz gladko zbrušene. Barve in laki, s katerimi so prebarvane, so neškodljivi človeku in naravi, predvsem pa so primerni za barvanjem izdelkov, namenjenih otrokom. Barve so preverjene kvalitete in ustrezajo evropskim varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-9.

Vzdrževanje

Obešanko prebrišemo z vlažno krpo in pustimo, da se posuši. Shranjujemo jo v suhem prostoru.

Za varnost vašega otroka – OPOZORILO!

Za varnost otroka morata biti oba konca obešanke pritrjena na voziček.
Mobile za voziček ni narejen kot igrača za žvečenje (»teething toy«).

Otroka, ki uporablja mobile, imejte vedno pod nadzorom. Pred vsako uporabo mobile vedno preverite (vse njegove dele – vrvico, priponke, kroglice) in ga v primeru kakršnih koli poškodb zavrzite.

Da bi preprečili morebitne poškodbe, ki nastanejo, če se otrok zaplete, odstranite igračo, ko se otrok začenja dvigati na roke in kolena v plazeči položaj.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti v primeru kakršnih koli nezgod, če se izdelka ne uporablja v skladu z navodili.

Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri