Menu

Košarica

Blush Confetti

13,90

S Pika Olivija priponko bo konec vsakodnevnega iskanja dude. Priponka za dudo je hkrati uporabna in lepega videza, otrokom pa je všeč in jih ne moti. Služi lahko kot priponka za dudo ali grizalo.

Dolžina: 22 cm (brez leseno-kovinske priponke)

Skladno z varnostnim standardom SIST EN 12586:2008+A1:2011

Primerna starost: 0+

Kategorija:

Opis

S Pika Olivija priponko bo konec vsakodnevnega iskanja dude. Priponka za dudo je hkrati uporabna in lepega videza, otrokom pa je všeč in jih ne moti. Služi lahko kot priponka za dudo ali grizalo.

Unikatna Pika Olivija priponka za dudo je narejena iz lesenih perl, ki so ročno pobarvane in prelakirane. Barve in laki so primerni prav za barvanje izdelkov za otroke in ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-10. Leseno-kovinska priponka je izdelana v Evropi.

Pika Olivija priponka za dudo je bila samoiniciativno testirana v laboratoriju in ustreza varnostnim standardom SIST EN 12586:2008+A1:2011.
Priponka se pripne na del oblačila (npr. žep, patent majici ali rokavu) in se uporablja zgolj zato, da duda oz. grizalo ne pada na tla.

Dolžina: 22 cm (brez leseno-kovinske priponke)
Priponko prejmete lično zapakirano v kartonasti škatlici.
Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.

Sestava

Priponka za dudo je narejena iz gladko zbrušenih lesenih perl, ki niso kemično obdelane in so zato popolnoma naravne. Barve in laki, s katerimi so prebarvane, so neškodljivi človeku in naravi, predvsem pa so primerni za barvanjem izdelkov, namenjenih otrokom. Barve so preverjene kvalitete in ustrezajo evropskim varnostnim standardom SIST EN 71-3 in SIST EN 71-9.

Vzdrževanje

Priponko prebrišemo z vlažno krpo in pustimo, da se posuši. Shranjujemo jo v suhem prostoru.

Za varnost vašega otroka – OPOZORILO!

Priponka za dudo ni igrača in ni narejena kot igrača za žvečenje (»teething toy«). Otroka, ki uporablja priponko, imejte vedno pod nadzorom. Pred vsako uporabo vedno preverite priponko (vse njene dele – priponko, kroglice, vrvico) in jo v primeru kakršnih koli poškodb zavrzite. Nikoli ne podaljšujte držala dude. Dude nikoli ne privezujte na vrvice, trakove, vezalke ali podobne dele oblačil. Otrok se lahko zadavi. Otroku med spanjem odstranite priponko.

Otroku nikoli ne dajajte same priponke brez dude. Priponka naj bo vedno pripeta na del oblačila. Če priponka ni pripeta na del oblačila, je ne dajajte otroku (lahko se zgodi, da se kovinski del priponke odpre, otrok pa se lahko uščipne.)

Priponko zavrzite po 6 mesecih uporabe ali prej, če opazite, da se je priponka poškodovala.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti v primeru kakršnih koli nezgod, če se izdelka ne uporablja v skladu z navodili.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri