Menu

Košarica

Isla

15,90

Nežna ogrlica iz silikonskih in naravnih lesenih perl je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje.
Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka.

Dolžina ogrlice: 64 cm

 

Kategorija:

Opis

Ogrlica iz silikonskih in naravnih lesenih perl je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje.
Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka.

Dolžina ogrlice: 64 cm

Varnostna plastična zaponka je narejena tako, da se ob močnejšem potegu odpre.

Barva: bela, bledo vijolična, bela s sivimi delci

 

 

Materiali

Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona, brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, svinca in ostalih škodljivih snovi. Silikonske in lesene perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3. Perle so nanizane na močno satenasto vrvico.

Vzdrževanje

Čiščenje je enostavno – ogrlico samo obrišete z vlažno krpo ali jo na hitro splaknete pod tekočo vodo. Ogrlico po spiranju pustite, da se dobro posuši.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO!

Ogrlice so namenjene mamici (oz. odrasli osebi). Ogrlice nikoli ne dajemo otrokom – niti kot igračo niti okoli vratu! Dojenček se lahko z njo igra zgolj, ko je ogrlica pripeta okoli maminega vratu oz. vratu odrasle osebe.

Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri