Menu

Košarica

Olivia

17,90

Dojenčki in malčki obožujejo mamino silikonsko ogrlico!

Končno je tu nakit, ki ga lahko varno nosimo tudi mamice majhnih otrok. Ogrlica je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje. Ogrlica ima plastično varnostno zaponko, ki se ob močnejšem potegu odpre in tako prepreči morebitne poškodbe ogrlice ali kože.

Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka.

barva

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ogrlica iz silikonskih in lesenih neobdelanih perl je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje.
Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka.

Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona, brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, svinca in ostalih škodljivih snovi. Perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3. Lesene perle so naravne, neobdelane in gladko zbrušene.
Dolžina ogrlice: 64 cm

Enostavno čisščenje: ogrlico splaknete pod tekočo vodo in jo posušite na zraku.

Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.

Dodatne informacije

barva

baby pink, black, marble, mint, white

Materiali

Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona (to je material, iz katerega so narejeni dude, grizala, otroški jedilni pribor), brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, merkurija, svinca in ostalih škodljivih snovi.  Perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3. Lesene perle so naravne, neobdelane in gladko zbrušene. Satenasta vrvica se zaključi s plastično varnostno zaponko, ki se v primeru premočnega vlečenja samostojo odpre, zato ni nevarnosti poškodb.

Vzdrževanje

Čiščenje je enostavno – ogrlico samo obrišete z vlažno krpo ali jo na hitro splaknete pod tekočo vodo (ogrlice, ki so sestavljene samo iz silikonskih perl, lahko umijete z otroškim milom in jih nato dobro sperete z vodo).  Ogrlico po spiranju pustite, da se dobro posuši.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO!

Ogrlice so namenjene mamici (oz. odraslemu človeku). Ogrlice nikoli ne dajemo otrokom – niti kot igračo niti okoli vratu! Dojenček se lahko z njo igra zgolj, ko je ogrlica pripeta okoli maminega vratu oz. vratu odrasle osebe.

barva

Počisti
Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri