Menu

Košarica

Yummy Mummy

15,90

Ogrlica iz silikonskih perl je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje. Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka. Ogrlica je krasno darilo za bodočo ali novopečeno mamico.

barva

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ogrlica iz silikonskih perl je namenjena mamici in posredno dojenčku, posebej med dojenjem ali pestovanjem, ko dojenčki radi vlečejo za lase in ščipajo. Lahko je senzorično orodje – dojenčki tipajo perle, se oprijemajo ogrlice in se tako tudi lažje osredotočijo na dojenje.
Zadovoljstvo za oba – mamico in otročka.

Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona, brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, merkurija, svinca in ostalih škodljivih snovi. Perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3.

Dolžina: 64 cm

Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.

Dodatne informacije

barva

black, natural, rainbow

Materiali

Silikonske perle so iz 100% razgradljivega silikona (to je material, iz katerega so narejeni dude, grizala, otroški jedilni pribor), brez vonja in okusa, brez BPA, PVC, niklja, ftalatov, merkurija, svinca in ostalih škodljivih snovi.  Perle so kvalitetne, preverjene in certificirane ter ustrezajo varnostnim standardom SIST EN 71-3. Satenasta vrvica se zaključi s plastično varnostno zaponko, ki se v primeru premočnega vlečenja samostojo odpre, zato ni nevarnosti poškodb.

Vzdrževanje

Čiščenje je enostavno – ogrlico samo obrišete z vlažno krpo ali jo na hitro splaknete pod tekočo vodo (ogrlice, ki so sestavljene samo iz silikonskih perl, lahko umijete z otroškim milom in jih nato dobro sperete z vodo).  Ogrlico po spiranju pustite, da se dobro posuši.

Za varnost vašega otroka - OPOZORILO!

Ogrlice so namenjene mamici (oz. odraslemu človeku). Ogrlice nikoli ne dajemo otrokom – niti kot igračo niti okoli vratu! Dojenček se lahko z njo igra zgolj, ko je ogrlica pripeta okoli maminega vratu oz. vratu odrasle osebe.

barva

Počisti
Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri