Menu

Košarica

Stripes & dots

16,90

Črno-bela klasika, ujeta v ljubke pentljice.

Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Pentlje so bombažne. Elastika je iz najlona. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Velikost pentlje: 4×8 cm

Opis


Unikatni in ročno narejeni trakci za lase s pentljico so simpatičen modni dodatek. Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Pentlje so bombažne. Elastika je iz najlona. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Pentljici sta zašiti in se ne odvezujeta.

Pika Olivija trak za lase je obvezen dodatek za dojenčice in deklice, ki imajo rade ljubke dodatke, ki nikakor ne ostanejo neopaženi.

Velikost pentlje: približno 4×8 cm.

Barva: bela, črna

Trakce prejmete lično zapakirane.
Vsak izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 1 do 3 delovnih dneh.Materiali

Unikatni in ročno narejeni trakci za lase z bombažno pentljico so simpatičen modni dodatek. Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta.

Za varnost vašega otroka – OPOZORILO!

Trak za lase je modni dodatek in ni namenjen igri. Otroku pred spanjem trak snemite in ga odstranite z njegovega dosega.

Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri