Menu

Košarica

Taffy knot

7,00

Taffy knot je ljubka in enostavna pentljica na trakcu za lase.

Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Opis

Taffy knot je preprost in nadvse uporaben dodatek za lase za enostavno kombiniranje k najljubšim kosom oblačil vaših dojenčic, malčic in deklic. Elastika iz najlona je enotne velikosti in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta. Je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali. Pika Olivija trak za lase je obvezen dodatek za dojenčice in deklice, ki imajo rade ljubke dodatke, ki nikakor ne ostanejo neopaženi. Barva: svetlo roza, bela Velikost pentlje: 6 x 3 cm Trakce prejmete lično zapakirane.
Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri