Menu

Košarica

Watermelon heart

7,00

Le kdo ne mara srčkov? Trak za lase z nežnim srčkom iz polstene volne je enostavno kombinirati z najljubšimi oblačili, primerni pa so tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti. 

Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta.

Opis

Le kdo ne mara srčkov? Trak za lase z nežnim srčkom iz polstene volne. Trakec je enostavno kombinirati z najljubšimi oblačili, primerni pa so tako za vsak dan kot tudi za posebne priložnosti. E

Unikatni in ročno narejeni trakci za lase so simpatičen modni dodatek za dojenčice, deklice in celo mamice. Elastika je one size in je zelo raztegljiva, zato so trakci primerni tako za novorojenčice, malčice kot tudi za večje deklice oz. dekleta.

Barva: živahno rdeča

Velikost srčka: 3 cm

Najlonska elastika je kvalitetna, nežna in brez šivov ali robov, ki bi tiščali.

Trakce prejmete lično zapakirane.

Materiali

Trak za lase jenarejen iz mehke neže elastike in polstenega srčka iz iz 100% volne. Najlonska elastika je zelo raztegljiva, nima motečih šivov ali robov in je primerna za vse velikosti.Trak za lase jenarejen iz mehke neže elastike in polstenega srčka iz iz 100% volne. Najlonska elastika je zelo raztegljiva, nima motečih šivov ali robov in je primerna za vse velikosti.

Pika Olivija

Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več

Spletna stran pikaolivija.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Zapri