Registracija

Registracija v spletni trgovini pikaolivija.si je možna, vendar za nakup izdelkov ni obvezna. Želimo vam prijetno nakupovanje!

Košarica

Ko dodate izdelek v košarico, vas stran avtomatično pelje v vašo košarico. Od tam imate možnost nadaljevati z nakupom v trgovini ali nadaljevati na blagajno in zaključiti naročilo.
V košarici se vam izpišejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico, količina in njihova cena. Izdelke lahko poljubno odstranjujete ali izberete poljubno količino izdelkov.

Potrditev nakupa

Za zaključek nakupa se šteje oddaja naročila s potrditvijo gumba “POTRDI NAROČILO”. Po potrditvi naročila vas stran vodi k pregledu vašega nakupa. Vse podatke si skrbno shranite ali natisnite. Po opravljenem nakupu na e-naslov prejmete potrdilo z vsemi podaki o vašem nakupu. V primeru vprašanj nas kontaktirajte na info@pikaolivija.si.

Dostava

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi dostavna služba in je predvidoma opravljena v 3 delovnih dneh. Dostavna služba vas bo za podrobnejše informacije o dostavi kontaktirala na telefon, ki ste ga posredovali ob naročilu.

Strošek dostave na območju republike Slovenije je 3,00€. Strošek dostave se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.